Thursday, March 8, 2018

Talv on eksootika, mida tuleb nautida täiel rinnal ehk soe palmikutega müts Terjele :)

Armsad Sõbrad,

Kaunist naistepäeva! Sama kaunist ja maagilist talve! Et seda veel natuke jätkuks... :)
Sellel aastal on talvega õnnistatud. Või on need viimased sünged ja sombused talve-laadsed perioodid õpetanud meid (no vähemalt mind) päris tõelise talve üle siiramalt rõõmustama.
Nüüd, kui päevad ka tibusammul pikemaks kulgevad, on isegi veidike kahju mõelda, et õige pea saab käesolev talv jäädavalt möödanikuks.

Seekordne postitus on talvest ja Terjele kootud mütsist.
Müts pidi saama soe, rohkete palmikutega ja sobima kokku Terje tädi kootud imearmsate käpikutega. Käpikud omakorda kannavad täitsa oma lugu - nimelt on need täpsed koopiad juba ammu-ammu Terje ema kootud käpikutest.
Leidsime kõige sobivamaks antratsiithalli tooni Alpaca Royal Alize, mis on minu vaieldamatuks lemmiklõngaks juba kolmandat talve.
Käpikutega siduvaks elemendiks nokitsesin mütsile (kuid miks mitte ka mantlireväärile) haagiga kinnitatava roseti, milles lisaks mütsilõnga tumehallile leidub käpikute sügavpunast ja helehalli tooni.  Rosetita saab mütsi kanda sportlike rõivastega. Roseti lisades muutub müts paslikuks ka shikima mantli juurde kandmiseks.

Pika (ühise) vaba aja otsimise ja klapitamise tulemusel leidsime lõpuks ühe veebruarikuu imelise lumise pühapäeva paari mütsipildi klõpsimiseks. See päev oli nii omamoodi väe ja energiaga, et lisaks piltidele mütsist, jäi kaamerasse ka palju rohkem - ühe tõeliselt vinge eesti naise portree. #tänamängimefotofraafi










Püsige terved ja hoitud!
Päikest kõigile!   :)))











No comments:

Post a Comment